Lean Practitioner geeft Floré Groep bloeiende toekomst

The Lean Six Sigma Company Belgium schenkt tuinbouwonderneming Floré Groep een bloeiende toekomst! Op de VOV-beurs in november 2017 konden bezoekers namelijk een gratis 3-daagse opleiding Lean Practitioner winnen. Uit de 40 inzendingen duidde een onschuldige hand mevrouw Lena De Meulenaere van Floré Groep aan als winnares. Zij gaat binnenkort in deze opleiding leren hoe succesvol en procesgericht veranderingen door te voeren binnen haar bedrijf.  

(B)loeiende groep

Lena: “We zijn heel blij dat we deze opleiding Lean Practitioner gewonnen hebben! Als familiale tuinbouwonderneming dragen we innoveren hoog in het vaandel. We moeten onszelf immers continu blijven heruitvinden en onze teelt- en logistieke processen steeds opnieuw tegen het licht houden om ook in de toekomst een b(l)oeiende groep te blijven. De opleiding Lean Practitioner past perfect in die visie en we kijken er dan ook naar uit om de technieken toe te passen in onze organisatie. 

Ontwikkel het perfecte proces

De Lean Practitioner is de kartrekker van Lean-verbeterprojecten en Lean-implementaties. Een doener met slechts één doel: Het perfecte proces ontwikkelen en afdelingen inspireren om het elke dag nog beter te doen. De Lean Practitioner beheerst de Lean-technieken goed, kent de Lean-principes en inspireert collega’s om mee te werken aan verbeteringen. Binnen organisaties zijn de Lean Practitioners de specialisten die, door samenwerken, afdelingen laten excelleren en de principes met enthousiasme kunnen overdragen.

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

    Additional Data

  • DD slash MM slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kom meer te weten via onze digitale studiegids: een uitgebreid overzicht van al onze opleidingen.

DOWNLOAD STUDIEGIDS