Lean Expert

Bent u een échte kartrekker? Hebt u de Lean Leader training succesvol afgerond en wil u erin verder gaan?Is het uw taak om een continu-verbetercultuur te creëren binnen uw organisatie? Dan is het Lean Master Traject preciés wat u zoekt!

Meer op deze pagina:

  Een mentor om samen mee succes te boeken

  De Lean Expert is de mentor en kartrekker bij implementatietrajecten. Een proactieve coach die Lean specialisten en managers inspireert kritisch en ambitieus te kijken naar verbetermogelijkheden. De Lean Expert beheerst niet alleen de Lean technieken goed, maar is ook in staat om kennis over te dragen, te motiveren en vooral inspireren. Binnen een organisatie is de Lean Expert de vertrouwenspersoon/adviseur die afdelingen, managers en verbeteraars coacht in het streven naar de perfecte processen. 

   Kortom, de Lean Expert implementeert en bewaakt de cultuur van continu verbeteren.

  De Lean Expert training

  Ervaren Lean leaders kunnen doorgroeien tot Lean Expert niveau. Om Expert te worden heeft u ervaring nodig op het gebied van Lean management. De Lean Expert opleiding is een traject op maatwerk, waabij we starten met met een persoonlijke screening van jouw ervaring in Lean, op basis waarvan een persoonlijk plan wordt opgesteld. Het Lean Master traject is alleen te volgen als u eerder de Lean Leader training bij ons heeft afgerond, meerdere Lean projecten heeft voltooid en ge-coached en reeds enkele jaren actief bent als Lean Practitioner.

  Lean Expert

  Maatwerktraject voor de zeer ervaren Lean Leaders

  Studiegids aanvragen
  Op basis van 613 beoordelingen krijgt The Lean Six Sigma Company met de dienst Lean Expert een score van 9 uit 10.

  Praktische Informatie

  De Lean Expert training is een in-company traject. Voor meer informatie over de opzet van de de training, de doelgroep en de voorkennis kunt u de studiegids downloaden. De Lean Expert training is maatwerk. Neem daarom contact met ons op om een intake gesprek te plannen. 

  De Lean Expert opleiding is een traject. Nadat u, als Lean Leader, een aantal succesvolle projecten heeft afgerond, kunt u starten met het traject. Om het traject te kunnen voltooien heeft u een werkomgeving nodig welke openstaat voor een Lean implementatie. 

  Deel 1 - Voorkennis

  Voordat u kunt beginnen aan het Lean Expert traject dient u een aantal trainingen al gevolg te hebben bij ons. Dit zijn:

  1. Lean Practitioner training
  2. Lean Leader training
  3. Lean Leader praktijkopdracht succesvol afgerond

  Deel 2 - Lean Master training

  Het traject start met een intake gesprek om een beeld te krijgen van uw persoonlijke ervaring en op basis hiervan een traject op maat uit te werken.

  De Lean Expert training is een maatwerk en in-company traject. Neem contact met ons op voor een intake gesprek. 

  ISO18404

  Competenties voor verbeterprofessionals en hun organisaties in relatie tot een Six Sigma en Lean implementatie.

  De trainingen van The Lean Six Sigma Company zijn opgebouwd op basis van de competenties omschreven in deze internationale ISO-standaard.

  Achtergrond van de ISO-standaard
  Lean Six Sigma verwierf bekendheid in de jaren ’80 en is sindsdien uitgegroeid tot de meest bekende verbetermethode wereldwijd. Door het snel toegenomen aantal beoefenaars van Lean Six Sigma is in de afgelopen 40 jaar onduidelijkheid ontstaan over de kwalificaties waaraan een verbeterprofessional moet voldoen.

  Een organisatie dat bijvoorbeeld een Lean Six Sigma Black Belt vacature wilt vervullen, kan moeite hebben met het beoordelen van de capaciteiten van de ‘Black Belt’ kandidaten. Of leveranciers die claimen Lean Six Sigma toe te passen in hun organisatie, zijn niet eenduidig te evalueren door hun afnemers.

  Dit is de reden dat de ‘International Organization for Standardization’ (ISO) universele standaarden ontwikkeld heeft, vastgelegd in de ISO18404 norm. Deze norm geeft duidelijkheid over de vereiste vaardigheden van professionals en organisaties die Lean Six Sigma toepassen.

  Organisaties, opzoek naar een Lean Six Sigma verbeterprofessional, hebben vanaf nu de zekerheid dat kandidaten de juiste competenties beheersen. Mits geschoold volgens de norm. Alle trainingen van The Lean Six Sigma Company voldoen aan de ISO18404 norm.

  De ISO18404 norm hanteert 6 Lean en Lean Six Sigma niveaus voor verbeterprofessionals, zijnde:

  • Lean Practitioner

  • Lean Leader

  • Lean Expert

  • Lean Six Sigma Green Belt

  • Lean Six Sigma Black Belt

  • Lean Six Sigma Master Black Belt

  Our certification criteria are directly derived from the ISO standard. Participants who completed the course, fullfill internationally recognised and objective requirements (ISO18404), which may be expected from Lean Six Sigma professionals.

  Mischa van Aalten   /   CEO of The Lean Six Sigma Company Group

  Studiegids aanvragen

  Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering. 

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  In-company.

  Lean Six Sigma in uw bedrijf

  Lean Six Sigma staat vooral bekend als projectmatige verbeterstructuur, maar Lean Six Sigma is breder dan dat. Lean Six Sigma is een rotsvaste filosofie, een organisatie, een verbeterstructuur én tools. Vanuit dit perspectief is Lean Six Sigma het antwoord op een aantal bedrijfskundige vraagstukken met betrekking tot competitiviteit, kostenreductie en klanttevredenheid.

  Afhankelijk van uw ambitie is Lean Six Sigma in fases te implementeren. Iedere organisatie is uniek. Er bestaat daarom geen implementatie blauwdruk voor iedere organisatie. Samen met u ontwikkelt The Lean Six Sigma Company een plan van aanpak afgestemd op uw organisatie.

  Contact opnemenLees verder

  Gerelateerde Trainingen

  Andere toonde hun interesse in de volgende trainingen.