Nuria Mertens

Nuria Mertens

Sales Coördinator

“Ik moet bereid zijn om af te zien van wat ik ben om te worden wat ik wil zijn” – A. Einstein.

Als filosoof, coach en therapeute ben ik enorm geboeid door groei en verbetering in de ruimste zin van het woord. Wat zijn de ambities van mensen? Wat willen ze bereiken in het leven? Wat houdt hen tegen om ervoor te gaan? Ik ben gepassioneerd door deze vragen en steeds opnieuw nieuwsgierig verwonderd door elk uniek verhaal dat achter elk individu schuilt. Ik haal voldoening uit het werk en het leven als ik mensen kan inspireren en aanmoedigen om paden in te slaan die bijdragen tot persoonlijke groei, waardoor ze steeds een stapje dichter komen tot de persoon die ze willen en kunnen zijn.

Als voormalig leidinggevende manager in een grote organisatie kwam ik voor het eerst in contact met Lean. Vanuit mijn passie voor continue groei en verbetering zal het niet verbazen dat Lean en ik het meteen uitstekend met elkaar konden vinden. Later kwam ik via The Lean Six Sigma Company in contact met Six Sigma en ontdekte ik dat een combinatie van Lean en Six Sigma een prachtig samenspel vormt om mensen, organisaties en teams te ondersteunen in hun pad naar continue verbetering.

In mijn functie als Sales Coördinator combineer ik mijn onvermoeibare interesse om het verhaal achter de mens te leren kennen met mijn coachende vaardigheden om mensen bij te staan in het maken van een weloverwogen keuze voor een training die het best aansluit bij wat ze willen bereiken. Ik ben ervan overtuigd dat onze trainingen méér zijn dan zomaar het aanleren van verbetermethodieken die kunnen toegepast worden op de bedrijfswereld. Onze opleidingen bieden mensen de ruggengraat en geven het extra duwtje in de rug om mee de missie van continue verbetering uit te dragen in een wereld die niet kan en mag blijven stilstaan, maar voortdurend verlangt naar vooruitgang en groei.

Laatste berichten

Lees de laatste blog berichten van Nuria Mertens.