Blended Learning

Het traject van Blended Learning

Aan de hand van onderstaande visuals geven we een beeld hoe het er kan uitzien. Nadruk op ‘kan’ want je bepaalt helemaal zelf het tempo van de voorbereiding. Aan de hand van verschillende vooraf opgenomen opleidingsvideo’s begeleiden we jou door het gekozen traject. Deze video’s blijven 24/7 beschikbaar en dat voor twee jaar lang. Ook de virtuele 1-op-1 sessies met jouw coach worden ingepland op jouw vraag. De enige deadline die je moet halen, is de groepsessie (inclusief examen) waarvoor je op voorhand dient in te schrijven, maar ook daar bieden we verschillende data aan. Kortom, Blended Learning verloopt zoals jij het wenst.

Maak je graag eerst even kennis met ons online leerplatform? Dat kan via de gratis cursus ‘Leren leren’. Ontdek hoe e-learning werkt en ervaar zelf de gebruiksvriendelijke interface. En mooi meegenomen: je hebt meteen ook beter inzicht in hoe leren werkt, welke leertechnieken het effectiefst zijn voor jou en hoe je je eigen leerervaring kunt verbeteren.

Ontdek het online leerplatform

Bekijk de verschillende opleidingsdata

Lean Practitioner

De driedaagse Lean-opleiding voor professionele verbeteraars

Staat u achter het principe van continu verbeteren? Wil u de drijvende kracht zijn achter verandering? Gelooft u dat Lean Managementfilosofie u hiervoor de nodige handvatten zal geven? Dan is de Lean Practitioner training preciés wat u zoekt!

Meer informatie

Green Belt

De zesdaagse Lean Six Sigma-opleiding voor deeltijdse verbeteraars

Bent u ambitieus, stelt u hoge eisen aan kwaliteit? Bent u in staat om een afdeling te mobiliseren? Wil u met procesverbeteren aan de gang naast uw werk? Dan is de Green Belt training preciés wat u zoekt!

Meer informatie

Black Belt – Dienstverlening

De achtdaagse Lean Six Sigma-opleiding voor de dienstensector

Een Lean Six Sigma Black Belt is een expert die projectmatig processen optimaliseert. De Black Belt voor de dienstverlening training is voor iedereen met minimaal bachelor niveau met affiniteit voor procesverbeteren. Vooropleiding op het gebied van Lean Six Sigma, zoals Green Belt, is niet noodzakelijk.

Meer informatie

Ontdek ook onze andere opleidingsvormen

Classroom Learning

Interactie als uitgangspunt

Meer informatie

Virtual Learning

Het beste van beide werelden

Meer informatie