Lean Practitioner geeft Floré Groep bloeiende toekomst

The Lean Six Sigma Company Belgium schenkt tuinbouwonderneming Floré Groep een bloeiende toekomst! Op de VOV-beurs in november ’17 konden bezoekers namelijk een gratis 3-daagse opleiding Lean Practitioner winnen. Uit de 40 inzendingen duidde een onschuldige hand mevrouw Lena De Meulenaere van Floré Groep aan als winnares. Zij gaat binnenkort in deze opleiding leren hoe succesvol en procesgericht veranderingen door te voeren binnen haar bedrijf.  

(B)loeiende groep

Lena: “We zijn heel blij dat we deze opleiding Lean Practitioner gewonnen hebben! Als familiale tuinbouwonderneming dragen we innoveren hoog in het vaandel. We moeten onszelf immers continu blijven heruitvinden en onze teelt- en logistieke processen steeds opnieuw tegen het licht houden om ook in de toekomst een b(l)oeiende groep te blijven. De opleiding Lean management past perfect in die visie en we kijken er dan ook naar uit om de technieken toe te passen in onze organisatie. 

Ontwikkel het perfecte proces

De Lean practitioner is de kartrekker van Lean verbeterprojecten en Lean implementaties. Een doener met slechts één doel: Het perfecte proces ontwikkelen en afdelingen inspireren om het elke dag weer beter te doen. De Lean Practitioner beheerst de Lean technieken goed, kent de Lean principes en inspireert collega’s om mee te werken aan verbeteringen. Binnen organisaties zijn de Lean Practitioners de specialisten die, door samenwerken, afdelingen laten excelleren en de principes met enthousiasme kunnen overdragen.

Info: www.flore.be of en www.theleansixsigmacompany.be