The Lean Six Sigma Company

Voorloper in Lean Six Sigma

Focus op kennisoverdracht
The Lean Six Sigma Company is sinds 2002 actief op het gebied van Lean Six Sigma en heeft meerdere vestigingen in Europa. Het is ons doel om organisaties te laten excelleren. Dit doen we door professionals te scholen tot waardevolle Lean Six Sigma specialisten. Verder begeleiden we organisaties met het implementeren van Lean Six Sigma. De focus ligt hierbij op kennisoverdracht d.m.v. trainingen, workshops en coaching.

Certificaat met waarde
The Lean Six Sigma Company vindt dat het afronden van een Lean Six Sigma training iets speciaals is. Om deze reden besteden we, meer dan gemiddeld, effort om ons certificaat  waarde toe te kennen. Hierbij gaan we verder dan alleen de ‘standaard’ erkenningen. Door samen te werken met universiteiten en hogescholen in o.a. Parijs, Londen en Gent garanderen wij een certificaat dat ook onderschreven wordt door deze officiële instanties. 

Uw goal, onze missie!
Het is onze missie om een zo groot mogelijke groep Lean Six Sigma specialisten te trainen die op hun beurt organisatie laten excelleren en de wereld een stukje klantvriendelijker te maken. Om die Lean Six Sigma specialisten bij de beste organisaties hun bijdrage te laten leveren, helpen wij ze aan de benodigde vaardigheden, waarmee ze hun persoonlijke kansen op de arbeidsmarkt ook significant verhogen. 

Kom meer te weten via onze digitale studiegids: een uitgebreid overzicht van al onze opleidingen.

DOWNLOAD STUDIEGIDS