Lean Six Sigma

Groepsopleidingen

 • Groepsopleiding op maat gemaakt voor uw organisatie

 • Projectideeën kunnen direct in de opleiding behandeld worden

 • Opleiding en coaching op bedrijfslocatie

 • Lesprogramma gebaseerd op ISO 18404 en ISO 13053

Lean Six Sigma biedt organisaties een door data en feiten-gedreven structuur en methodiek om goederen en diensten beter, sneller en goedkoper te produceren en leveren. Waarbij de nadruk ligt op het voldoen aan en zelfs overtreffen van de klantwens.

Groepsopleidingen

Wanneer u met Lean Six Sigma aan de slag gaat binnen uw organisatie bieden wij u de mogelijkheid om een in-company groepsopleiding in te kopen. Dit is niet alleen voordeliger, maar biedt ook meer ruimte voor maatwerk.

Zo kunnen wij voor u een coach selecteren met ruime ervaring in uw branche en is er de ruimte om actuele voorbeelden binnen de organisatie te bespreken. Daarnaast wordt er gekozen worden voor simulaties die herkenbaar zijn voor de organisatie. Dit maakt de vertaalslag van theorie naar praktijk makkelijker en resulteert veelal in een hogere succesratio van de praktijkopdrachten.

Groepsopleidingen

Rendementsverbetering door lagere kosten, verbeterde kwaliteit en versnelling van uw processen.

Contact opnemen
 • Groepsopleiding op maat gemaakt voor uw organisatie

 • Projectideeën kunnen direct in de opleiding behandeld worden

 • Opleiding en coaching op bedrijfslocatie

 • Lesprogramma gebaseerd op ISO 18404 en ISO 13053

Kwaliteitsstatement

Als u investeert in een groepsopleiding voor uw medewerkers wilt u er zeker van zijn dat u consistente kwaliteit inkoopt. Om hier zorg voor te kunnen dragen zijn wij gecertificeerd aan de hand van de ISO 18404 en 13053 standaarden. Deze normen garanderen dat de competenties die getraind worden in onze opleidingen voldoen aan internationale kwaliteitsnormen. Hierdoor is iedereen die wij trainen op internationale basis in bezit van precies dezelfde kennis en vaardigheden. Het is deze kwaliteit waarom universiteiten over de hele wereld met ons willen samen werken en waarom we zelfs een officieel erkend Post HBO diploma mogen uitgeven. Deze waarden worden vertegenwoordigd in het certificaat dat uw medewerkers ontvangen na afronding van de opleiding.

Door de kwaliteit van onze opleidingsinhoud, de effectieve wijze van kennisoverdracht en onze klantgerichte service durven wij uw tevredenheid al van tevoren te garanderen. Daarom zullen wij uw investering vergoeden als de groepsopleiding tijdens uitvoering niet aan uw verwachtingen voldoet.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem nu vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Meer weten over onze certificeringen? Klik hier voor meer informatie. 

Groepsopleidingen

Met onze Lean Six Sigma-groepsopleidingen kunt op een snelle manier Lean Six Sigma in uw organisatie injecteren.

Onze klanten

Sinds onze oprichting in 2002, hebben we vele opleidingen via open inschrijving georganiseerd. We hebben ruim 8.000 deelnemers uit alle branches opgeleid en honderden praktijkopdrachten voorbij zien komen. 

Naast de open inschrijvingen zijn we ook erg trots op het feit dat we groepen cursisten van diverse organisaties in-company hebben getraind.

Contact aanvraag

 • Hidden

  Additional Data

 • DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kom meer te weten via onze digitale studiegids: een uitgebreid overzicht van al onze opleidingen.

DOWNLOAD STUDIEGIDS