Black Belt-opleidingen

Er zijn twee soorten Black Belt trainingen. Afhankelijk van uw ambitie en vooropleiding is er een passende training.

Meer op deze pagina:

  Black Belt-opleidingen

  Een Black Belt is een volledig opgeleide Lean Six Sigma-professional, die van procesverbeteren zijn of haar vak wilt maken. Afhankelijk van de sector waarin je actief bent, heb je de keuze tussen de Black Belt Dienstverlening en de Black Belt Industrie. 

  Welke Black Belt-opleiding past bij jou?

  De Black Belt Dienstverlening is de ideale keuze voor wie continuous improvement wil gaan toepassen in de dienstensector, zoals de financiële sector, de gezondheidssector, onderwijs, logistiek enz.

  De Black Belt Industrie is dan weer geschikt voor wie in een productieomgeving werkt en met allerhande industriële processen aan de slag moet. 

  Black Belt-opleidingen

  Een overzicht van de Lean Six Sigma Black Belt-opleidingen

  Studiegids aanvragen

  Ben je al in het bezit van een erkend Green Belt-certificaat? Groei door tot Black Belt met onze Green Belt to Black Belt-opleiding!

  Green to Black Belt

  De twee- of vierdaagse upgrade naar Black Belt voor Green Belts

  De 2 types Black Belt-opleidingen

  Tijdens deze Lean Six Sigma Black Belt-opleidingen leer je verbeterprojecten uit te voeren met de Lean Six Sigma-methodes op het hoogste niveau. Een Black Belt is na de opleiding in staat om, op basis van data, verbetervoorstellen te implementeren om de echte grondoorzaak van procesproblemen op te lossen.

  DE WAARDE VAN JE LEAN SIX SIGMA-CERTIFICAAT

  Het succesvol afronden van een Lean Six Sigma training wordt beloond met een officieel certificaat. Maar waar ligt precies de waarde van een certificaat? In deze video leggen wij beknopt uit hoe dit werkt en wat de waarde van ons certificaat is. Wilt je er meer over weten? Klik hier voor het volledige verhaal.

  Studiegids aanvragen

  Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examen. 

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

   Additional Data

  • DD slash MM slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  LEAN SIX SIGMA VOOR ORGANISATIES

  WAT IS JOUW AMBITIE?

  Verbeteren is een zoektocht. Een antwoord vinden op bedrijfskundige vraagstukken als competitiviteit, kostenreductie en klanttevredenheid. En dit alles verwerken in de bedrijfscultuur.

  Vanuit dit perspectief is Lean Six Sigma het antwoord. Een rotsvaste filosofie, vooruitkijkende werkstructuur én alle nodige instrumenten om elke dag te kunnen verbeteren. Alles in één pakket.

  Omdat iedere organisatie uniek is, ontwikkelen wij samen met jou een blauwdruk voor de implementatie. Jouw ambitie bepaalt de diepgang en scope. Op deze manier weet je zeker dat het Lean Six Sigma-traject aansluit op jouw wensen.

  Contact opnemenLees verder

  Kom meer te weten via onze digitale studiegids: een uitgebreid overzicht van al onze opleidingen.

  DOWNLOAD STUDIEGIDS