Lean-opleidingen

Hier vindt u alle soorten Lean trainingen welke wij bieden, zowel voor in-company alsook open inschrijving.

Meer op deze pagina:

  Lean-opleidingen

  Er zijn verschillende Lean-opleidingen die je kunt volgen, naargelang de rol die je vervult binnen je organisatie. De Lean Thinking-opleiding is een bewustwordingsopleiding die alleen In-Company gegeven wordt. Deze opleiding is de basisopleiding Lean waar in 2 dagen uitgelegd wordt wat Lean is en welke verbetertechnieken toegepast kunnen worden.

  Heb je de ambitie om, met behulp van de Lean-technieken, processen te verbeteren binnen jouw bedrijf? Dan is de Lean Practitioner-opleiding iets voor jou. Je leert de belangrijkste Lean-principes en -verbetermethodieken in de praktijk toe te passen. Deze praktijkgerichte Lean-opleiding duurt 3 dagen. 

  Wil je nog een stapje verder gaan, dan kan je de 2-daagse upgrade naar Lean Leader volgen. Deze opleiding gaat dieper in op de 14 Managementprincipes van Toyota en is gericht op de kartrekkers van Lean-implementaties, met de taak om afdelingen te laten excelleren.

  Tot slot is er het Lean Expert-traject. Dit is een opleiding op maat voor ervaren Lean Leaders, die de rol van program manager, trainer en coach willen opnemen binnen hun organisatie. Het gaat om een gepersonaliseerd traject, dat afhangt van jouw specifieke situatie.

   

  Welke Lean-opleiding past bij jou?

  Dit is afhankelijk van je vooropleiding en je ambitie. Als je start met de 3-daagse Lean Practitioner-opleiding leer je de essentiële verbetertechnieken en ben je in staat om verbeterinitiatieven te ontplooien en uit te voeren.

  Daarna kun je eventueel voor een upgrade naar Lean Leader gaan, waarin Lean Management uitgebreid aan bod komt. Lean Management is de filosofie en organisatiestructuur achter procesverbeteren met Lean.

  Het Lean Expert traject volgen is alleen mogelijk als je al een aantal jaar ervaring hebt in de rol van Lean Leader. Je wordt tijdens dit traject gecoacht tot programmamanager en trainer. 

  Lean-opleidingen

  Een overzicht van de verschillende Lean-opleidingen

  Studiegids aanvragen

  Vraag onze studiegids aan voor meer informatie over onze studieprogramma’s, voorbereidingen, doelgroepen en examinering.

  Studiegids aanvragen

  De types Lean-opleidingen

  De focus van de Lean Practitioner, Lean Leader en Lean Expert ligt op het uitvoeren van verbeterinitiatieven, zoals Kaizen-events, Value Stream Map sessies en het facilteren van stand-ups. Flow en de 7 type verspillingen staan hierin centraal. 

  DE WAARDE VAN JE LEAN SIX SIGMA-CERTIFICAAT

  Het succesvol afronden van een Lean Six Sigma training wordt beloond met een officieel certificaat. Maar waar ligt precies de waarde van een certificaat? In deze video leggen wij beknopt uit hoe dit werkt en wat de waarde van ons certificaat is. Wilt je er meer over weten? Klik hier voor het volledige verhaal.

  Studiegids aanvragen

  Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examen. 

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

   Additional Data

  • DD slash MM slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  LEAN SIX SIGMA VOOR ORGANISATIES

  WAT IS JOUW AMBITIE?

  Verbeteren is een zoektocht. Een antwoord vinden op bedrijfskundige vraagstukken als competitiviteit, kostenreductie en klanttevredenheid. En dit alles verwerken in de bedrijfscultuur.

  Vanuit dit perspectief is Lean Six Sigma het antwoord. Een rotsvaste filosofie, vooruitkijkende werkstructuur én alle nodige instrumenten om elke dag te kunnen verbeteren. Alles in één pakket.

  Omdat iedere organisatie uniek is, ontwikkelen wij samen met jou een blauwdruk voor de implementatie. Jouw ambitie bepaalt de diepgang en scope. Op deze manier weet je zeker dat het Lean Six Sigma-traject aansluit op jouw wensen.

  Contact opnemenLees verder

  Kom meer te weten via onze digitale studiegids: een uitgebreid overzicht van al onze opleidingen.

  DOWNLOAD STUDIEGIDS