Blended Learning

The Productivity Company

Sinds enkele jaren ontwikkelt The Productivity Company, een zusterbedrijf van The Lean Six Sigma Company, hoogwaardige online cursussen. Deze cursussen dienen als verdiepingsmodules op specifieke onderwerpen binnen de Lean Six Sigma-methodiek en als aanvulling op ons opleidingsaanbod.

Dankzij deze inspanningen, zijn wij vandaag in staat om op erg korte termijn een kwaliteitsvol online alternatief aan te bieden als tijdelijke vervanging van ons regulier opleidingsaanbod. De inhoud en gebruikte materialen van onze populairste opleidingen werden verwerkt in het online leerplatform van The Productivity Company. Op deze manier kan je op eigen tempo en op een efficiënte manier jouw opleiding alvast aanvatten.

Deze online opleiding kan daarnaast worden aangevuld met virtuele 1-op-1-sessies met onze coaches of – wanneer er voldoende interesse zou komen – in de vorm van een online webinar. Deze aanvullende opties zijn volledig vrijblijvend en bieden we je ondanks het waardevol karakter ervan aan zonder extra kosten.

En wanneer alles achter de rug is…

Eenmaal het risico afneemt en wij terug op een veilige en verantwoorde manier groepssessies kunnen aanbieden, zullen wij fysieke terugkeermomenten inplannen. Op deze manier creëren we toch nog de mogelijkheid om samen met andere deelnemers inzichten te delen, extra praktijkvoorbeelden aan te halen en een aantal simulaties te doorlopen.

Aangezien praktijkopdrachten (als onderdeel van een praktijkcertificering) tijdelijk niet mogelijk zijn, kunnen we op dit terugkeermoment zeker ook de aanvullende mogelijkheden hiervan bespreken. The Lean Six Sigma Company blijft – ongeacht het gewijzigde aanbod – dan ook garant staan voor een kwalitatieve opleiding waarin een menselijke, ondersteunende en inspirerende aanpak centraal staat.

Lean Practitioner

De driedaagse Lean-opleiding voor professionele verbeteraars

Staat u achter het principe van continu verbeteren? Wil u de drijvende kracht zijn achter verandering? Gelooft u dat Lean Managementfilosofie u hiervoor de nodige handvatten zal geven? Dan is de Lean Practitioner training preciés wat u zoekt!

Meer informatie

Green Belt

De zesdaagse Lean Six Sigma-opleiding voor deeltijdse verbeteraars

Bent u ambitieus, stelt u hoge eisen aan kwaliteit? Bent u in staat om een afdeling te mobiliseren? Wil u met procesverbeteren aan de gang naast uw werk? Dan is de Green Belt training preciés wat u zoekt!

Meer informatie

Black Belt – Dienstverlening

De achtdaagse Lean Six Sigma-opleiding voor de dienstensector

Een Lean Six Sigma Black Belt is een expert die projectmatig processen optimaliseert. De Black Belt voor de dienstverlening training is voor iedereen met minimaal bachelor niveau met affiniteit voor procesverbeteren. Vooropleiding op het gebied van Lean Six Sigma, zoals Green Belt, is niet noodzakelijk.

Meer informatie