Lean Six Sigma certificaat

The Lean Six Sigma Company is door 2 verschillende certificering-instanties gecontroleerd en geaccrediteerd, namelijk:

  1. The International Association for Six Sigma Certification (IASSC)
  2. Agentschap Innoveren & Ondernemen (KMO-Portefeuille)

Verder is de onafhankelijkheid van onze certificering gewaarborgd in ons ISO 9001 kwaliteitssysteem. Ons kwaliteitssysteem is door het geaccrediteerde British Standards Institution (BSI) gecertificeerd.

Internationale standaarden gewaarborgd

Lean Six Sigma titels zijn niet beschermd, wat inhoudt dat er verschillende visies ontstaan over de skillset van Lean Six Sigma professionals. Ondanks deze verschillen zijn er wel internationale standaarden. Deze standaarden zijn gesteld door de twee belangrijkste organisaties op gebied van kwaliteit en standaarden, namelijk de American Society for Quality (ASQ) en de International Standards Organization (ISO). De ASQ en ISO hebben beide een Body of Knowledge (skillset) opgesteld welke internationaal gelden als de norm voor Lean Six Sigma professionals. ISO en ASQ controleren niet of deze normen worden gehanteerd bij trainingsbureaus, dit doet de IASSC.

Wat is de waarde van mijn certificaat?

Onze trainingen voldoen aan alle internationale eisen die gesteld worden aan Lean Six Sigma trainingen. Hierdoor bent u zeker van een volledige training. Op basis van ons programma, de kwaliteit en de opzet van de trainingen heeft de IASSC The Lean Six Sigma Company geaccrediteerd. Deze accreditatie vindt u ook terug op uw certificaat.  U kunt daarmee uw training afsluiten met een internationaal erkend certificaat! Meer informatie over ‘de waarde van het certificaat’ vindt u HIER terug.

Zekerheid en kwaliteit

Deze certificeringen leiden ertoe dat The Lean Six Sigma Company haar klanten zekerheid kan bieden van een internationaal erkend certificaat. The Lean Six Sigma Company is zelf ook internationaal actief en werkt in Engeland o.a. samen met de University of Bedfordshire en in Gent met Arteveldehogeschool. Uw certificaat is daarom niet alleen internationaal erkend, maar wordt ook internationaal herkend door vele verschillende organisaties.

Was this article helpful?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Trainingen waar 'Lean Six Sigma certificaat' onderdeel is van het programma

Wilt u meer weten over Lean Six Sigma certificaat? Bezoek de product pagina's van de volgende trainingen...