Lean Six Sigma proeverij

De gratis Lean Six Sigma workshop om kennis te maken met de methodiek.

Meer op deze pagina:

  NULL

  Gratis proeven van Lean Six Sigma

  U heeft het gevoel dat zaken efficiënter kunnen, maar weet niet of Lean Six Sigma iets is voor uw organisatie? Of u twijfelt welke training u best kan kiezen? Dan kunt u zich tijdens de Lean Six Sigma proeverij (een lean six sigma workshop) laagdrempelig verdiepen in de methodiek. Onze ervaren practitioners staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. 
  U ervaart vrijblijvend wat Lean Six Sigma is. 

  De Lean Six Sigma proeverij

  Tijdens de 3 uur durende workshop ervaart u wat Lean Six Sigma is. Voorafgaand de lean six sigma workshop maken we kennis bij een klein hapje en een drankje.
  De workshop zelf bestaat uit een simulatie waarin de belangrijkste Lean Six Sigma technieken voorbij komen. Er wordt uitgebreid gesproken over de do’s en don’t’s en wanneer Lean Six Sigma wel en niet toepasbaar is. Ook bespreken we de integratie van Lean Six Sigma in een organisatie, zodat u een beeld kan vormen over hoe Lean Six Sigma in uw huidige werkomgeving past. 

  Onze ervaring is dat de avond ook vooral leuk is. U zit in een groep met mensen die met dezelfde vragen zitten en door de interactieve opzet kunt u veel van elkaar leren. 

  Lean Six Sigma proeverij

  De gratis introductie om van Lean Six Sigma te proeven

  Studiegids aanvragen

  Praktische Informatie

  De lean six sigma workshop is voor iedereen toegankelijk en wordt 4x per jaar georganiseerd voor een groep van maximaal 20 deelnemers. De workshop duurt 3 uur en na de workshop is tijd en ruimte om vragen te stellen.

  Wil u gratis komen proeven van de Lean Six Sigma methodieken? Meld u dan aan voor onze vrijblijvende ‘proeverij’.

  Het programma is als volgt:
  17:30 – 18:00 Ontvangst met broodjesbuffet
  18:00 – 18:30 Lean Six Sigma introductie
  18:30 – 20:30 Simulatie
  20:30 – 21:00 Uitwisseling van ervaringen

  Wij voorzien een broodjesbuffet. Heeft u een glutenallergie? Geef dat dan gerust aan ons door! 

  Gratis (maximaal 3 deelnemers per organisatie)

  No show fee van 100 EUR excl. BTW per deelnemer

  19 november 2019, Kasteel Tivoli, Mechelen

  19 november 2019

  Trainingslocaties

  Studiegids aanvragen

  Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering. 

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  In-company.

  Lean Six Sigma in uw bedrijf

  Lean Six Sigma staat vooral bekend als projectmatige verbeterstructuur, maar Lean Six Sigma is breder dan dat. Lean Six Sigma is een rotsvaste filosofie, een organisatie, een verbeterstructuur én tools. Vanuit dit perspectief is Lean Six Sigma het antwoord op een aantal bedrijfskundige vraagstukken met betrekking tot competitiviteit, kostenreductie en klanttevredenheid.

  Afhankelijk van uw ambitie is Lean Six Sigma in fases te implementeren. Iedere organisatie is uniek. Er bestaat daarom geen implementatie blauwdruk voor iedere organisatie. Samen met u ontwikkelt The Lean Six Sigma Company een plan van aanpak afgestemd op uw organisatie.

  Contact opnemenLees verder

  Gerelateerde Trainingen

  Andere toonde hun interesse in de volgende trainingen.